dijous, 7 de maig del 2020

Música (4-10 de maig)

Bon día a totes i a tots!!!!
Que tal vos va la setmana? Esteu preparats per instrumentar....????? Doncs... no cal esperar, al ataque!!!! Vos he preparat avuí un musicograma instrumentat. L'audició que anem a veure és la Marxa Radetzky, segur que l'heu escoltat alguna vegada, a que sí??? És xula!!!!!Bé, ara el que heu de fer és marcar la pulsació amb els instrument que vareu construir la setmana anterior. A banda de marcar la pulsació, també haureu de diferenciar la intensitat. Recordeu que era la intensitat??? La intensitat és una qualitat del so que diferencia el so fort del so fluix. En este musicograma la diferencia d'intensitat la marca el tamany de les palmes, si és una palma petita heu de picar fluix i si la palma és gran heu de picar fort. Esteu preparats, doncs a començar????
Podeu enviar-me la vostra instrumentació de La Marxa Radetzky de Johann Strauss al meu mail susanamusicaQ20@gmail.com  


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.