dilluns, 15 de juny del 2020

Feina dilluns 15/06/20

Bon dia, Invencibles, Científiques i Científics! Iniciam l'última setmana d'un curs amb un final molt especial per a tothom. Entre avui i divendres us publicarem tots els capítols de la sèrie Ramon Llull perquè la pugueu acabar de veure. Avui i demà, dos capítols; i la resta de dies, un.

A part d'això, cada dia també publicarem altres propostes interessants. ÀNIM!!!



RAMON LLULL. Episodi 1 - Els primers anys

Es produeix la primera trobada entre Ramon Llull i Lluís en el Monestir de la Real a Mallorca, quan Lluís s'endinsa en el Monestir buscant a la seva gosseta Lluna. Ramon Llull li comença a contar la seva vida des dels seus començaments fins a la seva reunió amb Ramon de Penyafort per a demanar-li consell.




RAMON LLULL. Episodi 2 - Preparació i inici literari

Lluís torna al Monestir de la Real per a visitar a Ramon Llull. A la biblioteca del Monestir, davant la gran curiositat i atenció de Lluís, Ramon Llull li continua contant la seva història que aglutina els anys en què es va preparar estudiant a Mallorca fins a la primera formulació de l'Art.


JUEGO
Para jugar, haz click Iguala la hora del reloj

2 comentaris:

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.