divendres, 18 de febrer del 2022

Iniciam els jocs matemàtics del segon trimestre (1a ronda)

La setmana passada vàrem explicar com podíem jugar als 5 jocs matemàtics que tenim per aquest inici de trimestre, i avui hem fet la primera ronda. 

GEOPLANS DOBLES
El geoplà és un recurs didàctic per a la introducció de gran part de les figures geomètriques. Amb el geoplà es poden formar figures geomètriques utilitzant gomes elàstiques, establir semblances i diferències entre paral·lelisme i perpendicularitat i emprar un llenguatge graficoalgebraic.

JENGA
El Jenga és un joc d'habilitat física. Els jugadors fan torns per treure un bloc alhora d'una torre construïda amb 54 blocs. Cada bloc eliminat es col·loca a la part superior de la torre, creant una estructura progressivament més inestable.

COLOR CUBED
El Color Cubed és un joc d'estratègia addictiu que desenvolupa les habilitats d'associació, pensament crític i de sumar. Diversió de colors per a tots! Col·loca qualsevol targeta per començar. Cada targeta inclou diferents combinacions de fins a quatre colors. Combina la majoria dels colors i guanya!

NMBR9
NMBR9 és un joc de puzles simultani on els jugadors han d'intentar conformar una estructura amb peces amb valors numèrics. L'objectiu serà intentar elevar en altura l'estructura, de manera que cada peça proporcionarà tants punts com el seu valor multiplicat per la planta on es troba (la primera planta és la zero).

CARTATOTO
Aprèn a multiplicar divertint-te amb les 110 cartes d'aquest joc en què d'una banda hi ha l'operació i de l'altra el resultat. Sigues el més ràpid resolent i guanyaràs. A més, t'expliquen trucs perquè aprenguis les taules més fàcilment.


4 comentaris:

  1. Quins jocs més xulos i què bé que ho passeu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que aprenem molt i ens divertim moltíssim. Us volem convidar a jugar amb nosaltres!

      Elimina
  2. Respostes
    1. I tant, Arantxa! Qualsevol divendres a les 11.15 puja a la nostra classe, i gaudirem de jugar i aprendre junts.

      Elimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.