dilluns, 9 de maig del 2022

Jocs de mates tercer trimestre

 Aquest trimestre treballarem amb nous jocs matemàtics:

Tangram: Antic joc xinès de set peces geomètriques per formar siluetes de figures. Desenvolupa el pensament espacial. Antiguo juego chino de siete piezas geométricas para formar siluetas de figuras. Desarrolla el pensamiento espacial.




Uno:
Clàssic joc de cartes amb molta acceptació per part de l'alumnat. Desenvolupa l'atenció, la concentració, la memòria, respectar les normes, la tolerància a la frustració, la fluïdesa verbal i el vocabulari entre moltes més.  Clásico juego de cartas de mucha aceptación por parte del alumnado. Desarrolla la atención, la concentración, la memoria, el respeto a las normas, la tolerancia a la frustración, la fluidez verbal y el vocabularia, entre muchos más beneficios.



Blokus:
Divertit joc de taula que potencia les habilitats espacials i el pensament estratègic.  Divertido juego de mesa que potencia las habilidades espaciales y el pensamiento estratégico.




Jocs de lògica IQ Puzzler:
Divertits reptes que desenvolupen al màxim el pensament lògic, la planificació estratègica i la percepció visual i espacial. Divertidos retos que desarrollan al máximo el pensamiento lógico, la planificación estratégica y la percepción visual y espacial.





L'oca de les multiplicacions:
versió del classic joc de l'oca amb reptes de les taules de multiplicar. Tot un divertit desafiament per consolidar l'aprenentatge de les taules. Versión del clásico juego de la oca con retos de las tablas de multiplicar. Todo un divertido desafío para consolidar el aprendizaje de las tablas. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.