dissabte, 4 de febrer del 2023

Treballant matemàtiques i llengua amb jocs interactius

 Aprofitant que a l'escola disposam d'ordinadors per a tota la classe i als alumnes els agraden les noves tecnologies, hem treballat operacions i ortografia mitjançant jocs a pàgines web.  Hi ha que estan molt bé i altres no tant, així que l'important és saber elegir aquells que més ens interessen i més poden agradar als infants. Aquestes són les pàgines web utilitzades: mundoprimaria i cokitos. Recordam que, tot i que els alumnes d'ara són natius digitals, és important controlar l'ús que fan d'internet i el temps que passen davant de la pantalla. 

Aprovechando que en la escuela disponemos de ordenadores para toda la clase y a los alumnos los gustan las nuevas tecnologías, hemos trabajado operaciones y ortografía mediante juegos en páginas web. Hay que están muy bien y otros no tanto, así que lo importante es saber elegir aquellos que más nos interesas y más pueden gustar a los infants. Estas son las páginas web utilizadas: mundoprimaria y cokitos. Recordamos que a pesar de que los alumnos de ahora son nativos digitales, es importante controlar el uso que hacen de internet y el tiempo que pasan delante de la pantalla.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.