dilluns, 20 de març del 2023

Jocs matemàtics

Com ja sabeu, al centre es promouuna hora a la setmana, l'aprenentatge de les matemàtiques a través de jocs. Al ser de caràcter lúdic, els nins i nines estan més motivats, la qual cosa els facilita l'aprenentatge. Es tracten de jocs de lògica, raonament espacial i càlcul i han estat seleccionats per la comissió matemàtica del centre per tal que s'adaptin a les necessitats i al nivell dels alumnes.

Como ya sabéis, en el centro se promueve una hora a la semana el aprendizaje de las matemáticas a través de juegos. Al ser de carácter lúdico, los niños y niñas están más motivados, lo cual les facilita el aprendizaje. Se tratan de juegos de lógica, razonamiento espacial y cálculo y han sido seleccionados por la comisión matemática del centro para que se adapten a las necesidades y al nivel de los alumnos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.