dilluns, 16 d’octubre del 2023

Ja tenim nom de classe... i altres herbes!

Benvolgudes famílies,

A través d'aquesta publicació, us farem un resum del que han set les primeres setmanes d'aquest nou curs que just hem començat.

Per començar, us volem fer saber que ja tenim nom de classe. Aquest any som la CLASSE YOUTUBER!!! Hem parlat vàries vegades de com volem decorar la porta de la nostra aula i ho tenim bastant clar. Ara ens toca anar per feina.


A més a més, i a poc a poc, hem anat creant la nostra aula amb l'esforç de tots:
  • Hem decidit com seria millor col·locar les taules.
  • Hem mirat quines necessitats de funcionament tenim i hem elaborat els càrrecs que actualitzam setmanalment i hem creat un espai on tenir-ho visible.
  • També hem parlat i debatut sobre quines normes ens fan falta per al bon funcionament del grup, i les tenim penjades devora els càrrecs.
Curricularment, hem fet un poc d'avaluació inicial perquè els mestres sàpiguen en quin moment ens trobam i, a partir d'aquí, aprendre coses noves.


També tenim moltes ganes de contar-vos que hem començat les sessions de jocs matemàtics. Ja n'hem fet 2 sessions. Ara jugam al dòmino triangular, al Master Mind i al Shapes Up.




També ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ja tenim el primer projecte d'aquest curs. Volem estudiar els meteorits.


Hem fet una pluja d'idees per comprovar què sabem sobre els meteorits, i un llistat d'aquelles preguntes que volem investigar a partir del projecte.

Prompte tendreu més notícies nostres. Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.