dimecres, 30 de gener del 2013

30 de gener: DIA DE LA PAU!

Hola amics i amigues,

Avui és el dia de la Pau, i a l'escola hem aprofitat per a comentar la situació que viuen els nens i nenes a Níger. Com ja sabeu, l'escola CEIP Cervantes farà una cursa solidària, per recaptar sous per ajudar a aquests infants col·laborant amb la fundació "Save the Children". 

Teniu 2 minuts per llegir aquesta informació?


"Más de 18 millones de personas en la zona de Sahel viven amenazadas por una creciente crisis alimentaria. La escasez de cultivos, el aumento de los precios y la inseguridad han dejando a más de un millón de niños y niñas en un estado de desnutrición severa.

Si las familias no reciben la ayuda que necesitan se verán obligadas a tomar medidas drásticas para sobrevivir, vendiendo lo poco que les queda para comprar comida hasta que no tengan nada que vender.

Estamos a tiempo de actuar para que la emergencia en Sahel no acabe con la vida de más de 1 millón de niños y de niñas."

Els alumnes de 2n volen ajudar a aquests nens i nenes, però abans hem treballat a l'aula unes imatges seguint una idea que varem pensar entre tots fa un parell de dies:

- UN MÓN, DUES REALITATS -

Hem recollit imatges de com vivim nosaltres al nostre país, i de com viuen aquests infants a Níger. Hem pensat molt i hem parlat molt, i crec que avui hem crescut tots una miqueta com a persones. Segur que els vostres fills i filles volen compartir amb vosaltres, els seus pares i mares, tot el que hem parlat a l'escola. Aquí teniu les imatges:

1) Passejant pel carrer:

La nostra realitat 


La seva realitat 



2) Quan deixa de ser un joc: 


La nostra realitat 

La seva realitat 



3) Vols anar a jugar al parc?:

La nostra realitat 




La seva realitat 



4) Estic cansat. Vull anar a dormir: 

La nostra realitat 


La seva realitat 



5) Viatjar és molt còmode i segur: 

La nostra realitat 




La seva realitat 



LES NOSTRES REALITATS, SÓN MASSA DIFERENTS I PER AIXÒ MATEIX, ANEM A CONVERTIR-NOS EN:

CONSTRUCTORS DE
LA PAU I LA JUSTÍCIA

Si vols convertir-te en un constructor de la Pau i la Justícia, fes clic damunt de la imatge:





7 comentaris:

  1. Hola David este aquest joc mola mogollón. soc javier un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tefalta la mayuscula en tu nombre soy Chaima.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Tefalta la mayuscula,el puntofinal y el nombre soy Chaima.

      Elimina
  3. Hola David este juego me a gustado mogollon.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tefalta el nombre soy Chaima.

      Elimina
    2. Chaima, hay que intentar no corregir a los compañeros de clase sin revisar primero uno lo que ha escrito, ¿no crees?. "Tefalta", se escribe "Te falta", porque son 2 palabras. "mayuscula" se escribe "mayúscula" porque lleva una tilde. Y "puntofinal" se escribe "punto y final", separado y con "y" en el medio. Antes que escribir bien, primero hay que valorar que los amigos y amigas de clase participen en el blog. Luego, poco a poco, con todo lo que aprendamos en clase, escribiremos todos mucho mejor nuestros comentarios. Un saludo Chaima y a tod@s l@s demás.

      Elimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.