divendres, 29 de novembre del 2019

Calendari de la cohesió

Ja acaba el primer trimestre i s'acosten les vacances de desembre, temps de pau i amor. Aquí teniu un CALENDARI D’ADVENT DE LA COHESIÓ. Es tracta, com ja sabreu, d'una tradició molt antiga que servia per comptar els dies que faltaven per al dia de Nadal. Avui dia, però, les nostres aules són molt diverses i tenim varietat de cultures i religions i ho enfocarem laicament com els dies que falten per a les vacances.

Com seria molt avorrit i poc sa donar-vos una xocolatina a un de vosaltres diferent cada dia ho enfocarem a fer tot el contrari: fer cohesió de grup.

Una de les principals característiques d'aquestes vacances són els dinars/sopars/estones en família, en definitiva, el CALIU i la GERMANOR. És per això que la meva idea és traslladar aquest sentiment de pertinença al grup a la nostra aula. La companyonia i l'amistat no entenen de religions ni cultures. 

A més a més, com qualsevol calendari, ens permetrà treballar la consciència del temps (el pas dels dies).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.