dimarts, 26 de novembre del 2019

Passejada per Vila i teatre 'El gat amb botes'

Avui hem aprofitat bé el matí. Ben d'hora hem partit de l'escola per anar cap a Vila en autocar. Ens ha deixat al costat del port i des d'allà hem fet una agradable passejada per diferents punts molt interessants i ens han explicat moltes coses.

La primera parada ha set a l'estàtua en homenatge als mariners que hi ha just a l'entrada del port. Hem parlat de la importància de l'activitat pesquera per a la ciutat d'Eivissa i per a l'illa en general. Després ens hem dirigit fins al monòlit en reconeixement als corsaris. Hem parlat del paper d'aquestes persones segles endarrere i ho hem diferenciat dels pirates. AAAARRRGGG!!! Quina por!!!


A continaució ens hem endinsat pel barri de sa Marina i n'hem explicat un poc la història, per dirigir-nos després cap al Mercat Vell i el portal de ses Taules, l'entrada principal a Dalt Vila. Allí hem parlat un poc de la importància del mercat i dels orígens i història de Dalta Vila.


Després ens hem dirigit, vorejant les immenses murades, cap a la plaça del Parc.



Des de la plaça del Parc hem anat fins a s'Alamera i hem passejat un poc pel passeig per reconèixer-lo.



Hem aprofitat la tranquil·litat per seure i esmorzar abans d'anar a veure l'obra de teatre.


Un cop hem hagut esmorzat hem reprès el nostre camí cap a Can Ventosa on ens esperava una fantàstica sessió de teatre amb l'obra El gat amb botes.





Ens han col·locat a les butaques de la part superior, coneguda també com a galliner. Des d'allí hem tengut una fantàstica vista de l'obra protagonitzada per la nostra extutora, na Cristina Roig, en el paper del gat amb botes.



En acabar l'obra, hem sortit i ha resultat que els quatre actors ens esperaven a l'entrada de Can Ventosa. Hem pogut parlar amb ells i abraçar na Cristina. També ens hi hem fet una foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.