dilluns, 20 de febrer del 2017

EXPOSICIÓ FITUR. 3r-A i 3r-B

Hola a tots i totes, avui ha sigut un gran dia a l'escola, el dia que molts esperaven: el FITUR, la Fira del Turisme. Avui hem pogut aprendre moltes coses sobre els diferents stands. Cada stand estava format per alumnes de cinquè o sisè i s'ocupaven d'explicar-nos varis aspectes sobre un país.

Ha estat una activitat molt treballada pels alumnes de tercer cicle durant aquests mesos i s'ha notat molt l'esforç i la dedicació. Els alumnes de tercer i els seus tutors Pau i José vos volen felicitar per aquestes fantàstiques exposicions, una passada!

Aquí teniu el vídeo final amb alguns moments d'aquest matí. Esperam els vostres comentaris!

Nins i nines de tercer...què vos ha semblat l'exposició?


FITUR from José Miguel Maimó on Vimeo.

4 comentaris:

  1. Jose puedes poner el baile de madagascar y el de los demás porfavor soy rania

    ResponElimina
  2. Hola Rania, pondré algunos vídeos este fin de semana. Sobre todo el de Madagascar, Alemania y Dubai. El de Estados Unidos y Papúa como no los pude ver no los tengo. Estate atenta al Blog para cuando ponga los bailes. Espero que te gusten. ¡Un abrazo, Rania!

    ResponElimina
  3. Hola José soy Rayco y me gustó mucho el futuro y cuando nosotros lo hagamos será muy muy complicado.😀😆😥😥😞😧

    ResponElimina
  4. ¡Hola Rayco! No creo que os cueste mucho preparar el fitur porque ya estáis acostumbrados a hacer trabajos y exposiciones. Seguro que llegaréis muy bien preparados porque sois un muy buen grupo.

    ResponElimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.