divendres, 13 de desembre del 2019

Calendari de la cohesió: dia 13

Divendres, 13 de desembre: Feim paraules


En grups de 5 o 6 boixos hem pensat una paraula amb tantes lletres com integrants tenia el grup. El joc consistia a representar les lletres de la paraula triada per tal que la resta de grups l'endevinassin. No havíem de representar l'acció de la paraula sinó que havíem de fer les lletres. Per exemple, si el grup estava format per 5 boixos i triaven la paraula “taula” cada infant havia de fer una lletra amb el cos. Entre tots els membres del grup havíem de pensar com s'escriu la paraula i representar-la. Així idò, cada grup representava la seva paraula enginyant-se-les per fer entendre cada lletra.









Per finalitzar l'activitat hem fet 5 minuts de conversa per tal que expressassin com s'han sentit i si els havia agradat. Els he preguntat què hauria passat si un membre del grup no hagués representat la seva lletra perquè reflexionassin sobre la importància que tenia cadascú dins el grup.

Aquesta dinàmica els ajuda a prendre consciència de la importància de cada membre del grup dins d'aquest. Tots són necessaris, ja que sense un no haurien pogut fer la paraula sencera i els companys no haurien endevinat la paraula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.