dimarts, 17 de desembre del 2019

Calendari de la cohesió: dia 17

Dimearts, 17 de desembre: El joc de les cadires cooperatiu

Aquí tenim la versió cooperativa del tradicional joc de les cadires. Aquesta versió consisteix a intentar, cada vegada amb manco cadires, que tots els companys pugin a algun lloc. És a dir, quan la música es pari no ha de quedar cap infant en terra, han d'estar tots damunt les cadires.




Hem començat amb una cadira per boix i hem reduït cadires fent que fos necessari compartir espai i ajudar-se a mantenir l'equilibri. En aquest joc ningú guanya, o bé tots guanyen o bé tots perden.



Per últim, hem fet conversa per expressar com ha anat i com ens hem sentit. També hem parlat sobre què és el que més els ha agradat d'aquest joc i de la cooperació (ajudar-se) perquè tot sortís bé.

Aquest joc resulta una versió genial del clàssic joc de les cadires on cada ronda un boix sortia eliminat. A més a més, fomenta la cooperació per a la consecució d'un objectiu comú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.