dilluns, 2 de desembre del 2019

Calendari de la cohesió: dia 2

Dilluns, 2 de desembre: La teranyina de les coses bones

Aquesta és una dinàmica bastant coneguda i que ja hem fet a classe en anteriors ocasions. Inicialment aquesta dinàmica servia per conèixer els noms dels companys però en aquest cas ens trobam al desembre i, en principi, els boixos ja es coneixen.


Així idò, l'hem modificat una mica i consisteix en, seguint la idea de fer una teranyina amb un cabdell de llana, anomenar una qualitat positiva de nosaltres mateixos i passar la llana a un company. Quan tothom ja havia dit la seva qualitat positiva hem obtingut una preciosa teranyina de coses bones. 


A continuació, per desfer-la, hem dit una qualitat bona del company següent, és a dir del company que en la formació de la teranyina ens ha passat el cabdell. Per últim, hem parlat sobre totes les coses bones que s'han dit i com ens hem sentit després de dir-les i sentir-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.