dimecres, 22 d’abril del 2020

Activitats de Sant Jordi: Proposta 2

Bon dia!

Seguint amb les propostes per treballar Sant Jordi, avui us hem fet un recull de vídeos. Però abans estaria molt bé conèixer un poc més d'informació sobre aquesta celebració. Ho podeu descobrir pitjant AQUÍ.


A continuació, teniu un vídeo que il·lustra la llegenda de Sant Jordi. Quan l'hagueu vist, podeu fer un dibuix d'allò que us ha agradat o cridat més l'atenció i ens el podeu enviar per correu electrònic als tutors perquè el pengem al bloc.



I aquí us deixam una cançó molt entretenguda i divertida de na Dàmaris Gelabert. La podeu aprendre i cantar:


Per acabar, hem fet un recull de canals de YouTube de contacontes. Si pitjau damunt el nom de cada canal que teniu a continuació, us dirigirà a una llista de contacontes diferent en cada cas. A cada llista podreu elegir, veure i escoltar diferents històries. Aprofitau per fer aquesta activitat en família, amb els vostres germans grans i petits, pares, mares...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.