dimecres, 8 d’abril del 2020

Trobada a ZOOM d'avui de les Científiques i els Científics

Com podeu veure a la captura de pantalla que he fet a la sessió d'avui, mitja classe, i na Mariana de 3r A, heu entrat a la trobada. LES VOSTRES MESTRES I JO ENS HEM ALEGRAT MOLTÍSSIM DE VEURE-US!!!


En programaré una altra per a la setmana que ve. Segurament per a dilluns. Quan ho tengui tot llest, us avisaré al bloc com he fet aquesta vegada i posaré la informació necessària per a entrar-hi. ANIMAU-VOS A PARTICIPAR-HI TOTES I TOTS!!!

3 comentaris:

  1. Hola , soy la mamá de julieta, ella no se conectó porque no sabíamos si estaría Marina, si se pudiera hacer otro día y especificar que los invencibles que quieran y puedan se conecten , julieta quedaría contenta también ya que leía y decía que eran los científicos y científicas.
    Muchas gracias , saludos a todos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola! Hoy sólo era para la clase de 3°B porque si juntábamos las dos clases serían demasiados niños conectados y sería difícil la comunicación. En la entrada de mañana os diré qué día la hacemos la clase de 3°A.
      ¡Un abrazo!🥰

      Elimina
  2. gracias marina , besos , soy julieta

    ResponElimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.