dimarts, 26 de març del 2013

Cinema en Català: "Hotel Transylvania"



CINEMA EN CATALÀ

Hola amics i amigues!


Benvinguts a Hotel Transilvania, el fastuós resort de cinc “estaques” de Dràcula, on els monstres i les seves famílies poden viure lliurement allunyats dels tafaners ulls dels humans. Un cap de setmana, Dràcula convida alguns dels monstres més famosos del món: Frankenstein i la seva nòvia, la Mòmia, l’Home Invisible, una família d’homes llop i molts més, per celebrar el 118 aniversari de la seva filla Mavis. Per Dràcula, atendre a tots aquests monstres llegendaris no és problema, però el seu món s’enfonsa quan un jovenet normal i corrent ensopega per casualitat amb l’hotel i s’enamora de Mavis.


Demà és el darrer dia d'escola d'aquest 2n trimestre, i tenim la sort de poder gaudir d'una jornada genial de cinema. La pel·lícula que hem triat en aquesta ocasió ha estat:

-Hotel Transylvania-

És important que no oblideu que anar a aquestes activitats, és obligatori per a tot l'alumnat i han de vindre a l'escola. Si no volen anar al cinema, es quedaran al centre fent activitats diferents amb altres mestres. Ja sabeu que les famílies que formen part de l'AMIPA, tenen l'entrada al cine gratis!

Vos deix un tràiler per a que vegeu unes quantes imatges de la pel·lícula! Gràcies i fins demà!




5 comentaris:

  1. David no avis dicho que nos ivas a poner en bacaciones las fichas de sumas y restas soy Aya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Aya! No, no pondré nada en vacaciones. Pero podéis ir preparando vuestras mentes y codos para esta tercera evaluación... ¡MUAJAJAJA! Un saludo.

      Elimina
  2. ooooooooooooooooooo que pena eres muy malo David ja ,ja ja.

    ResponElimina
  3. David as adivinado quien soy .

    ResponElimina
  4. oooooooooooooooo que pena que malo eres David . As adivinado en el otro comentario quien soy . soy Aya

    ResponElimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.