dijous, 24 de novembre del 2016

ACTIVITAT AMB ULTRAPORTÀTILS - 3r B

Bon dia chic@s,

Avui ens toca treballar amb els ultraportàtils, estau preparats?

Per fer-ho, abans hauràs de treure la llibreta de ciències i posar el títol i la data. Ja ho has fet? doncs ara estigués ben atent!

Treu la fulla de ciències de l'aparell locomotor i dirigeix-te a l'activitat 2. Avui treballarem els ossos del cos humà.

INDICACIONS
- Comença amb la pregunta 1. Trobaràs la resposta d'aquesta pregunta escrivint una paraula clau a Google Imatges. Pensa quina paraula pots escriure per trobar el nom de tots els ossos del dibuix.

- Per fer la resta d'activitats, trobaràs la resposta en una d'aquestes dues planes web:



Recorda que totes les preguntes s'han de contestar en català!

A veure si vos dóna temps a fer totes les preguntes. A veure quants comentaris surten en el blog!

13 comentaris:

  1. hola son na laila i en Aiman .la resposta a la pregunta C, es mesurem mes al mati. la resposta D,es el femur i esta situat a la cama.la resosta E,es la clavicula . la resposta F, es el esrribo mesura un poc mes que una gra d`arros.

    ResponElimina
  2. Hola som Aslam i en Ismail. La resposta a la pregunta C) es que mesuram mes al mati. La resporta de la pregunta d) es el Femur.la resposta de la pregunta e) es la espatga.

    ResponElimina
  3. Hola som na Rania i en Soulaiman. La resposta a la pregunta c) es que mesurem mes al mati. La resposta a la pregunta d) es que el femur esta situada en la cama. La resposta de la pregunta E) el os mes fragil es la clavicuia

    ResponElimina
  4. hola soc javi la resposta a la pregunta c






    Hola soc javi a la pregunta C es la mesurem mes al mati. la pregunta D es el femur esta stuat ala cama. la pregunta E es la clavicula.



    ResponElimina
  5. Hola som an Nizar i en Adrian.La resposta a la pregunta C)mesurem mes al mati. La resposta d)es el femur.

    ResponElimina
  6. Hola som Aya y Ayman la responta a la pregunta C Solem mesurar alguo menys un centimetre més pel mati. D Resposta a la pregunta d es que os mes llarg del cos humàa es el femur.

    ResponElimina
  7. Hola som na Naiara i en Dani.La resposta a la pregunta c) es que mesuesrem mes al mati mes que a la nit.La resposta a la pregunta d) el os mes llarg es el femur i esta situat a la cama.La resposta a la pregunta e) el os mes fragil es la clavicula.

    ResponElimina
  8. Bon dia som Leyre i na Lucia Puerto la resposta C es que al mati mesurem mes que a la nit,la D es que l'os mes llarg es el femur,la E es que l'os mes fragil es la clavicula,la F es que l'os mes petit es el estribo i sol mesurar entre 2'5 i 3 milimetres

    ResponElimina
  9. Hola som Geremi, en Rene i Dario.La resposta a la preguta c al mati mesurem mes que de nit. La resposta a la pregunta d el os mes gran es el femur. La resposta a la pregunta e el os mes fragil es la clavicula. la resposta a la preguta f es el estribo mesura un poc mes que gran d arros.

    ResponElimina
  10. Hola som na Nerea i en Mohamed.La resposta a la preguta c. mesuram mes que la mati.
    La resposta de la pregunta d. es el femur. La resposta de la pregunta e .Es la clavicula. La resposta de la pregunta F es el estribo.

    ResponElimina
  11. Hola soc Anibal i en Ali la resposta a la pregunta c mesurem mes a mati que a la nit. La resposta a la pregunta d es el femur. La resposta a la pregunta E es la clavicula.La resposta a la pregunta F el estribo mesura un que poc mes que gra d´arros

    ResponElimina
  12. Hola som en Ivan i na Touwayba. La resposta a la pregunta c es que mesurem mes per mati ,la resposta a la pregunta d es femur, la resposta a la e es la clavicula i la pregunta f es el estribo mesura un poc mes que un gra d´arros

    ResponElimina
  13. Hola som Sara i na Maria . La resposta de la pregunta c mesurem mes el mati. La resposta de la pregunta de la e es el femur.La resposta de la prgunta e es ossos de la clavicula en sus extremos . La resposta de la pregunta f es el escribo.

    ResponElimina

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.